Кошик
182 відгуків
+380 (63) 457-23-15
Продукти харчування для сегмента HoReCa і дому.
Кошик

Макаронні вироби

Макаронні вироби — довгі, схожі на волокна, вироби з тіста, звичайно з пшеничного борошна з водою. Інша назва макаронних виробів, більш поширена в інших країнах — паста (італ. Pasta).

В першу чергу з макаронами асоціюється італійська кухня, але між тим справжня батьківщина цього популярного в кожній родині навіть за межами Італії продукту – Китай. Саме звідти мандрівник Марко Поло привіз секрет приготування макаронів.За складом тіста макарони поділяються на вироби тільки з твердих сортів пшениці і на вироби з додаванням яєць .

Найкращі макарони з твердої борошна вищого сорту можна дізнатися з маркування «Група А Вищий сорт». Експерти запевняють, що макарони твердих сортів до вашого вагою не додадуть ні грама. А макарони з м'якої пшениці - навпаки. По ГОСТу на пачці «м'яких» макаронів написано «Група B», «1-й або 2-й клас борошна».

Макарони ― енергетична їжа. З наукової точки зору макарони ― це їжа, в якій міститься 70 % вуглеводів. Причому, складних вуглеводів. Вони хороші тим, що повільно засвоюються і дають довгий відчуття ситості. Крім того, вміст цукру в крові практично не підвищується. Це пов'язано з повільною засвоюваністю. Купуючи макарони, намагайтеся вибирати з твердих сортів.Макарони з твердих сортів пшениці – справжнє джерело цілющих речовин. Правда перетравлювати їх теж не варто, щоб уникнути створення описаної вище ситуації – краще не доварити. У такий пасті містяться вітаміни групи В (В1, В2, В9), Е, РР, мінеральні речовини (залізо, калій, марганець, фосфор), амінокислота триптофан. Головним достоїнством макаронних виробів з твердих сортів пшениці є присутність у них клітковини і складних цукрів. Вуглеводи збільшують поступово, повністю забезпечуючи організм людини енергією і не даючи права на життя зайвим кілограмам.

Включивши макаронні вироби в свій раціон харчування, можна підвищити стресостійкість власного організму, усунути безсоння, забути про депресії та головних болях, у тому числі мігрені. Регулярне вживання макаронів з твердих сортів пшениці сприяє зміцненню серцевого м'яза, кісток, підвищує рівень гемоглобіну в крові. Цей продукт абсолютно безпечний для діабетиків, тому що кількість глюкози від ласощів їм істотно не зміниться

в виде галереив виде списка

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner