Шоколадні дропси, кондитерська глазур 1 кг
Глазур — це напівфабрикат, який використовується для декору кондитерських виробів. Шоколадною глазур'ю покривають поверхню виробу, щоб надати готовому продукту естетичного вигляду, твердості, блиску та збільшити термін зберігання.
Шоколадна глазур ідеально підходить для покриття тортів, рулетів, чизкейків, кексів, кейкпопсів, капкейків, мафінів, тістечок, морозива та інших кондитерських виробів. Її також використовують як добавку до крему, у морозиво, цукерки та тісто. Це чудова енергетична добавка в сухі сніданки з пластівців або мюслі. Шоколадну глазур також використовують для шоколадного фонтана та фондю, вона має чудову плинність і насичений смак. Втім, цей напівфабрикат можна їсти просто так, він дуже смачний, як і будь-який шоколад.
Для глазурування поверхні кондитерських виробів шоколадну глазур у дропсах необхідно просто розтопити на водяній бані або мікрохвильовій печі. Шоколадні дропси термостійкі, у разі додавання в тісто, вони зберігають свою форму. Дропси також використовуються як декор кондитерських виробів. У нашому інтернет-магазині ви можете замовити білу та чорну шоколадну глазур у монетках (чипсах) і дропсах.
Більше товарів дивіться тут
Основні | |
---|---|
Виробник | Україна ТД |
Тип шоколаду | Чорний |
Вага | 10000 г |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 69 ₴