Шоколадна паста Nutella — знаменита італійська смаколика родом із дитинства. Створення цієї популярної в усьому світі солодкості почалося ще в 1946 році з виробництва шоколаду Джандуя, який був попередником Нутелли. Шоколад мав консистенцію пасти, яка розташовувалася шматочками фундука, виробленого в П'ємонті. 1951 року цей продукт перейменували в Supercrema, а випускали його у великих бляшанках. Для поліпшення виробництва пасти П'єтро Ферреро — власник кондитерської фабрики, вніс зміни до складу продукту, його назва та дизайн етикетки. 1964 року перетворена Nutella на світ. Її рецепт і зовнішній вигляд зберігаються й сьогодні. Назва пасти походить від англійського слова nut, яке перекладається як горіх. Донині ніхто з конкурентів не зміг перевершити всесвітньо відому та популярну горіхово-шоколадну пасту Nutella.
Вміст цукру в пасті становить 56%, його виробляють із цукрових буряків і цукрової тростини, пред'являючи до сировину високі та жорсткі вимоги. До складу входить пальмова олія, яка виробники не гідрогенезують, завдяки чому в ній немає небезпечних для здоров'я трансжирів. Для виробництва Нутелли використовують цілісний високоякісний фундук, який смажиться й перемелюється перед безпосереднім додаванням до інших інгредієнтів, що сприяє збереженню його смаку й аромату. Також у створенні ласощів використовують добірні какао-боби, сухе та знежирене молоко та сироватку, неповторний, ароматний ванілін, а також ліцин.
Шоколадна паста Nutella може використовуватися як смачний крем для тортів або тістечок, але ширше застосування має як продукт, який намачують на свіжий ароматний хліб.
Вміст цукру в пасті становить 56%, його виробляють із цукрових буряків і цукрової тростини, пред'являючи до сировину високі та жорсткі вимоги. До складу входить пальмова олія, яка виробники не гідрогенезують, завдяки чому в ній немає небезпечних для здоров'я трансжирів. Для виробництва Нутелли використовують цілісний високоякісний фундук, який смажиться й перемелюється перед безпосереднім додаванням до інших інгредієнтів, що сприяє збереженню його смаку й аромату. Також у створенні ласощів використовують добірні какао-боби, сухе та знежирене молоко та сироватку, неповторний, ароматний ванілін, а також ліцин.
Шоколадна паста Nutella може використовуватися як смачний крем для тортів або тістечок, але ширше застосування має як продукт, який намачують на свіжий ароматний хліб.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Тип | Шоколадно-горіхові пасти |
Вид пасти | М'які |
Упаковка | Скляна банка |
Вага | 1000 г |
Інформація для замовлення
- Ціна: 350 ₴